Движение и Стойка

 

Запишете сега

В стремежа си да предложим цялостна грижа, която третира причините, а не само симптомите и води до предотвратяване на проблеми в бъдеще, решихме да предложим допълваща остеопатията услуга. Класът по Движение и Стойка, провеждан от Васил Зелямов, има за цел да навлезе в дълбочина в корекцията и превенцията на проблемите на стойката. Лошата поза е широко разпространен проблем, който може да доведе до мускулно-скелетни оплаквания като болки в гърба, напрежение във врата и ограничен обем на движение. Често стойката ни постепенно се влошава, без дори да го осъзнаваме, което води до груби механични проблеми в тялото.

Класът по движение и стойка е резултат от комбинирането на остеопатичното идентифициране на дисбаланси в стойката, с експертизата на Васил Зелямов в разработването на персонализирани стратегии за хармонично развиване на тялото. Чрез целенасочени упражнения, коригиращи движения и внимателно осъзнаване на тялото, участниците могат постепенно да коригират стойката си и да развият по-балансирана физика.

Часовете на Васил Зелямов в Остеомед са индивидуални, което позволява да се отговори на личните нужди. Комуникирайки с практикуващите остеопати, Васил Зелямов изготвя програма, която отчите слабите зони и работи внимателно около симптомите. За подпомагане на практиката извън сесиите, програмата включва и видео материали, които демонстрират правилното изпълнение на упражненията.

Комбинирайки остеопатичната терапия с експертизата на Васил Зелямов в специализираните движенчески тренировки, хората могат да постигнат дълготрайни резултати. Чрез подобрена стойка и хармония на движението, тялото изпитва подобрено цялостно благосъстояние и намален риск от бъдещи симптоми и наранявания.